Skolerbjudande: Föreläsningar om läget i världen

Blir världen bättre?

STAFFAN LANDIN är en av Sveriges främsta föreläsare om utvecklingen i världen. Han har tidigare jobbat med Hans Rosling på stiftelsen Gapminder och på FN:s utvecklingsprogram. Han är författare till FN-boken ”Blir världen bättre?” som getts ut i över hundratusen exemplar och använts som material för skolelever i flera europeiska länder i över tio års tid.

Under hela 2023 gör Staffan en riktad turné för skolor. Han föreläser för elever från åk 4 och uppåt, både grundskola och gymnasium och anpassar givetvis innehållet efter mottagarna. Staffan håller även inspirationsföreläsningar och fortbildningar för pedagoger och övrig personal på skolan. 

Passa på att boka Staffans skolerbjudande – gäller under hela 2023.

BLIR VÄRLDEN BÄTTRE?

  • Hur går det egentligen för världen?
  • Är det bättre eller sämre ut än vi tror?
  • Vilka delar halkar efter och var ser vi framgång?

En grundlig genomgång av läget med hjälp av pedagogisk grafik och statistik samt praktiska tips och verktyg för hur man som elev eller lärare ska kunna avgöra vad som är sant och vilka källor man ska lita på.

Föreläsning 45-90 minuter, inget maxantal deltagare. Pris 5000 kr plus moms och reseersättning (från Lund/Malmö). Vid bokning av flera föreläsningar samma dag utgår 50% rabatt på alla tillkommande föreläsningar.

Staffan förbereder gärna statistik och infallsvinklar som passar just er om ni tex arbetar med något särskilt tema. Om det finns intresse kan det ingå interaktiva utmaningar där publiken är med via smartphones eller datorer.

Läs mer på: www.staffanlandin.se/skola
För bokning och frågor, maila: skola@staffanlandin.se eller ring:  076-2318532